[16. SKoPPI]: Vabilo razstavljavcem

Organizator 16. slovenskega kongresa o prometu in prometni infrastrukturi poleg bogatih strokovnih in tehničnih vsebin razstavljavcem nudi tudi naslednje možnosti:

  • Zakup razstavnega prostora v preddverju pred veliko dvorano Emerald in Mediteranea, kjer bo potekalo zasedanje kongresa, v času od 23. do 25. oktobra; cena razstavnega prostora, ki bo opremljen z elektriko ter internetom in po potrebi pregrajen z montažnimi pregradnimi stenami znaša 230 EUR/m2, ponudba velja za razstavne prostore osnovne površine (širina 3 m x globina 2 m); za večje površine, mnogokratnik osnovne površine, je potreben dogovor z organizatorjem. Število mest je omejeno.
  • Najem zunanjega razstavnega prostora pred Grand hotelom Bernardin; cena prostora znaša 180 EUR/m2(4 prosta mesta).
  • Postavitev lastnega razstavnega panoja dimenzij približno 90 x 190 cm za ceno 180 EUR/kos.

Zgoraj navedene cene ne vključujejo 22 % DDV.

Ceni najema razstavnega prostora osnovne površine ali več pripada ena kotizacija za status udeleženec.

Razstavni prostori (kliknite za povečavo).

Postavitev razstavnih prostorov

Postavitev razstavnih prostorov in panojev bo mogoča le v torek, 22. oktobra, od 16.00 do 20.00, pospravljanje pa po uradnem zaključku kongresa. Pred postavitvijo je treba predložiti potrdilo o vplačilu najemnine za razstavni prostor.

Dodatne storitve so možne po dogovoru z organizatorjem. Zaradi omejenega razstavnega prostora bo lokacije posameznih razstavljavcev določil organizator kongresa.

Osebje na razstavnem prostoru mora za udeležbo na kongresu vplačati kotizacijo za razstavljavca, ki bo deloval na razstavnem prostoru.

Prijavnica za razstavljavce

Rezervacijo svojega razstavnega prostora na kongresu si lahko zagotovite, če izpolnite in oddate e-prijavnico, ki bo v kratkem na voljo na tem mestu.

Prijave razstavljavcev sprejemamo do petka, 18. oktobra 2024.

Plačilo razstavnega prostora mora biti urejeno do 22. oktobra 2024.

Dodatne informacije

Za dodatne informacije nam lahko pišete na elektronska naslova matija.mavric@cestel.si in drc@drc-zdruzenje.si ali pokličete na telefonsko številko +386 41 762 313.