[15. SKPPI]: Vabilo razstavljavcem

Spoštovani!

Organizator 15. slovenskega kongresa o prometu in prometni infrastrukturi poleg bogatih strokovnih in tehničnih vsebin tudi razstavljavcem nudi naslednje možnosti:

  • zakup razstavnega prostora v preddverju pred veliko dvorano Emerald in Mediteranea v času od 26. do 28. oktobra, kjer bo potekalo zasedanje kongresa; cena razstavnega prostora, ki bo opremljen z elektriko ter internetom in po potrebi pregrajen z montažnimi pregradnimi stenami znaša 200 EUR/m2, ponudba velja za razstavne prostore osnovne površine (širina 3 m x globina 2 m); za večje površine, mnogokratnik osnovne površine, je potreben dogovor z organizatorjem; število mest je omejeno;
  • najem zunanjega razstavnega prostora pred Grand hotelom Bernardin; cena prostora znaša 150 EUR/m2 (4 prosta mesta);
  • postavitev lastnega razstavnega panoja dimenzij približno 90 x 190 cm za ceno 150 EUR/kos;

Zgoraj navedene cene ne vključujejo 22 % DDV.

Ceni najema razstavnega prostora osnovne površine ali več pripada ena kotizacija za status udeleženec.

Razstavni prostori (kliknite za povečavo).

Postavitev razstavnih prostorov

Postavitev razstavnih prostorov in panojev bo mogoča le v torek, 25. oktobra, od 16.00 do 20.00, pospravljanje pa 28. oktobra po 13. uri. Pred postavitvijo je potrebno predložiti potrdilo o vplačilu najemnine za razstavni prostor.

Dodatne storitve so možne po dogovoru z organizatorjem. Zaradi omejenega razstavnega prostora bo lokacije posameznih razstavljavcev določil organizator kongresa.

Osebje na razstavnem prostoru mora za udeležbo na kongresu vplačati kotizacijo za razstavljavca, ki deloval na razstavnem prostoru.

Prijavnica za  razstavljavce 

Rezervacijo svojega razstavnega prostora na kongresu si lahko zagotovite, če izpolnite in oddate e-prijavnico:

Prijave razstavljavcev s potrdili o vplačilu sprejemamo do petka, 21. oktobra 2022.

Za dodatne informacije nam lahko pišete na elektronski naslov matija.mavric@cestel.si ali drc@drc-zdruzenje.si. Ali pokličete na telefonsko številko +386 41 762 313.