Ceste na Slovenskem skozi čas

thumbnail of letak_internet

Knjiga Ceste na Slovenskem skozi čas je izvrstna monografija za vse, ki želijo vedeti, kdo je v prazgodovini potoval po našem ozemlju, kje so ceste potekale, kako so nastajale, kakšen vpliv so imele na gospodarski in družbeni razvoj ter na oblikovanje slovenske pokrajine in kakšno bogastvo so nam že in kakšno nam bodo še nudile v prihodnosti.
Monografija predstavlja kakovosten in celovit vir za vsakogar, ki deluje na področju načrtovanja in gradnje cest ali na področju prometa, kot tudi za arhitekte in krajinske arhitekte ter številne družboslovce od zgodovinarjev in arheologov, do ekonomistov in sociologov.

Monografijo Ceste na Slovenskem skozi čas v kompletu dveh knjig si lahko zagotovite po ceni 104,00 EUR (v ceno sta vključena DDV in poštnina).

Monografijo lahko naročite tako, da nam pišete na email naslov zvone.britovsek@drc.si. Naročnikom bo monografija poslana približno v roku 10 dni od datuma naročila.

Izdajo monografije so omogočili…

This entry was posted in Arhiv - ostali dogodki. Bookmark the permalink.